DISTRIBUȚIA

Mose Distributions doreste sa revolutioneze industria HORECA punand la dispozitie gama de peste 1000 de produse pentru afacerea dumneavostra.

Mose Distributions importa o gama larga de peste, seafood si specialitati de pescarie si distribuie in zona Ilfov, Suceava si Cluj. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri peste si fructe de mare de cea mai buna calitate la cele mai competitive preturi. Produsele noastre sunt stocate în congelatoare de ultima generatie. Toate produsele noastre sunt certificate HACCP.

Suntem distribuitori zonali pentru Romania si suntem in permanenta dezvoltare. Ne dorim dezvoltarea de parteneriate puternice oferind o grama larga de produse, dar si cu furnizorii locali si internationali. Daca sunteti interesat de distributia produselor noastre nu ezitati sa ne contactati.

De asemenea daca sunteti o firma producatoare de produse din carne, uleiuri, produse semi-preparate pentru fast food, reteaua noastra de distributie va poate ajuta sa va comercializati mai usor produsele fabricate.